4 originele date- en cadeautips voor jouw Valentijn!

01 februari 2023

Het maakt niet uit of je nog maar net samen bent of dat je alweer jaren een relatie hebt. Met Valentijn iets origineels organiseren is en blijft lastig. Want zeg nou zelf; die chocolade en die bloemen die hebben wel nu wel gehad, toch?

Wij hebben hieronder een aantal unieke date en cadeautips voor jouw Valentijn op een rijtje gezet! Succes gegarandeerd.

Chocolade

Huh, maar je zei net..? Klopt! Maar het gaat er natuurlijk om wat voor een chocola en waar en hoe je die geeft! Denk bijvoorbeeld aan die lekkere Belgische chocola. En nu je daar toch aan denkt, die kun je net zo goed meteen in België halen. Of samen daar opeten.
Plan een tripje naar ons buurland en maak er een romantische dag van! Terwijl je chocolade eet natuurlijk. 

Bingewatch!

Waarom ergens naartoe gaan als het thuis net zo gezellig is? Een romantische avond zonder dat je de deur uit hoeft! Zoek een paar leuke films uit of een serie met meerdere seizoenen en kruip lekker met een dekentje (en je lief!) op de bank. Maak van te voren samen wat lekkere hapjes want een film zonder snacks is natuurlijk een no go. Zo hoef je de rest van de avond niet meer op te staan en kunnen jullie lekker (Netflix) en chill-en. 


Romantisch diner voor 2

Liefde gaat door de maag! En hoe fijn is het om even niet te koken en dus niet de rotzooi op te hoeven ruimen. Laat je lekker verwennen en ga samen naar jullie favoriete restaurant om daar te genieten van een heerlijk verzorgd diner. Neem samen een shared diner zodat je met zijn tweeën meerdere kleine gerechtjes kunt delen. En vergeet vooral niet je avond af te sluiten met een veel te groot en lekker dessert zodat jullie naderhand samen op de bank kunnen uitbuiken.

Kom samen op fotoshoot!

Niks leukers dan echt even een momentje samen en een blijvende herinnering van jullie liefde te laten maken. Even stilstaan bij hoe fantastisch jullie het samen hebben.
Laat jullie liefde fotograferen door een van onze fotografen. Op een mooie, romantische buitenlocatie of in één van onze fotostudio’s!

Wandel samen door het park of aan het strand met zonsondergang! Of kom naar één van onze studio’s en bestel een love-pakket met hartjes confetti bij je fotoshoot.

Tijdens de fotoshoot worden jullie in het zonnetje gezet en zorgen wij dat de liefde van de foto’s afspat! Maak een mooi fotoalbum van je foto’s of print een foto uit op canvas om op te hangen in je woonkamer. 

Ook leuk om cadeau te geven!

Geef jouw Valentijn een romantische fotoshoot cadeau. Zo kun je samen een datum prikken en de locatie bedenken voor jullie fotoshoot. 

Nu alvast een loveshoot reserveren?
Dat kan hier!