Fotograaf Sonsbeek

Fotograaf Sonsbeek park

Samen met je kinderen op de foto? Of met je geliefde of je huisdier! Ontdek Sonsbeek park als prachtige locatie voor een fotoshoot. 

Midden in Arnhem centrum ligt het park Sonsbeek. Toegankelijk, met prachtige wandelpaden waar huisdieren ook welkom zijn. Deze bijzondere fotoshoot locatie zorgt voor unieke beelden met een natuurlijke achtergrond.

Buitenshoots. Capture Happiness!

Ieder seizoen draagt zijn charmes met zich mee, daarom laten wij ons niet weerhouden door het weer, maar omarmen het juist voor een unieke buiten fotoshoot.

Lekker in de sneeuw spelen in de winter of blaadjes in de lucht gooien in de herfst! Zonder jas in de lente of in de prachtige paarse heide in de zomer.

Wij houden van de natuur en de buitenlucht en leggen je geluk vast met professionele en spontane foto’s.

Naast deze gezellige dag vol geluk en blijheid willen wij jou een onvergetelijke herinnering meegeven.

Samenzijn met je familie, gezin, vrienden, huisdieren of juist even alleen, alles is mogelijk! Jouw geluk leggen wij vast op een bijzondere locatie met unieke foto’s.

Een fotoshoot op locatie bij Buiten Shoots is een unieke ervaring, op een unieke locatie, met een unieke herinnering.

Toegankelijk ✿ Spontaan ✿ Professioneel ✿ Waardevol

Vaste lage prijs!

Fotoshoot inclusief een digitale foto, altijd 49 euro! Extra foto's zijn geheel vrijblijvend na te bestellen.

Professioneel

Onze ervaren fotografen met een passie voor fotografie leggen jouw geluk vast op een professionele en spontane manier.

Spontaan

Spontane fotografie staat bij ons voorop. Geen geposeerde foto's, maar het echte geluk zichtbaar maken!

Fotografie op maat

Kom je alleen of met je familie? Of met vrienden of je huisdieren? Alles is mogelijk. Onze flexibele fotografen luisteren naar jouw wensen.

Ben jij helemaal glitter en glamour voor de foto

Contact

Hoe werkt het

Inspiratie

Prijslijst

Sonsbeek park als fotoshoot locatie

Onze fotograaf zal je ontvangen voor een professionele en spontane locatie fotoshoot in Sonsbeek park Arnhem. Wij leggen jouw geluk vast op een unieke locatie in de buitenlucht en maken er een onvergetelijk herinnering van. Sonsbeek park is een prachtige locatie in de buurt van Arnhem centrum.  

Het park geeft een natuurlijke look and feel aan je foto’s. Met prachtige groene achtergronden. Hierbij maken wij gebruik van de omgeving. Denk aan een mooie brug, of de bomen langs de wandelpaden. Park Sonsbeek is de perfecte locatie voor een natuurlijke fotoshoot.

Ontdekt de stadsvilla van Arnhem boven op de Hartjesberg. Met uitzicht over het park en de stad. Het park is een prachtige locatie voor een fotoshoot met kinderen of met een huisdier. Ook voor een zwangerschapsshoot leent het park zich perfect. Na de shoot kun je heerlijk nog wat eten bij het Sonsbeek Paviljoen. Wist je dat er vaak een koffie kraampje in het park staat?

De fotografen van Buitenshoots zorgen voor de juiste sfeer waardoor jij zo ontspannen mogelijk op de foto staat. Gewoon even een rondje door het park lopen, de kinderen laten rennen naar de camera of laten spelen.  Naast een gezellige dag geeft de fotograaf je een onvergetelijke herinnering met prachtige foto’s om thuis op te hangen. 

Onze fotografen zijn gespecialiseerd in allerlei soorten shoots zoals gezinsshoots, loveshoots en fotoshoots met kinderen. Daarbij maken wij ook mooie portretten van huisdieren, baby’s of zakelijke portretten. Een mooie zwangerschapsshoot behoort ook tot de mogelijkheden net als familiefoto’s.