Neem contact op

Fotoshoot Soesterduinen

Fotoshoot Soesterduinen

Samen met je kinderen op de foto? Of met je geliefde of je huisdier! Ontdekt de Soesterduinen als prachtige locatie voor een fotoshoot. 

Een natuurgebied in de gemeente van Soest op de Heuvelrug. Toegankelijk, waar op sommige plekken huisdieren ook welkom zijn. Voorzien van een mooie bosrand. Deze bijzondere fotoshoot locatie zorgt voor unieke beelden met een natuurlijke achtergrond.

Buitenshoots. Capture Happiness!

Ieder seizoen draagt zijn charmes met zich mee, daarom laten wij ons niet weerhouden door het weer, maar omarmen het juist voor een unieke buiten fotoshoot.

Lekker in de sneeuw spelen in de winter of blaadjes in de lucht gooien in de herfst! Zonder jas in de lente of in de prachtige paarse heide in de zomer.

Wij houden van de natuur en de buitenlucht en leggen je geluk vast met professionele en spontane foto’s.

Naast deze gezellige dag vol geluk en blijheid willen wij jou een onvergetelijke herinnering meegeven.

Samenzijn met je familie, gezin, vrienden, huisdieren of juist even alleen, alles is mogelijk! Jouw geluk leggen wij vast op een bijzondere locatie met unieke foto’s.

Een fotoshoot op locatie bij Buiten Shoots is een unieke ervaring, op een unieke locatie, met een unieke herinnering.

Toegankelijk ✿ Spontaan ✿ Professioneel ✿ Waardevol

Vaste lage prijs!

Fotoshoot inclusief een digitale foto, altijd 49 euro! Extra foto's zijn geheel vrijblijvend na te bestellen.

Professioneel

Onze ervaren fotografen met een passie voor fotografie leggen jouw geluk vast op een professionele en spontane manier.

Spontaan

Spontane fotografie staat bij ons voorop. Geen geposeerde foto's, maar het echte geluk zichtbaar maken!

Fotografie op maat

Kom je alleen of met je familie? Of met vrienden of je huisdieren? Alles is mogelijk. Onze flexibele fotografen luisteren naar jouw wensen.

Ben jij helemaal glitter en glamour voor de foto

Contact

Hoe werkt het

Inspiratie

Prijslijst

Soesterduinen als fotoshoot locatie

Onze fotograaf zal je ontvangen voor een professionele en spontane locatie fotoshoot bij de Soesterduinen. Wij leggen jouw geluk vast op een unieke locatie in de buitenlucht en maken er een onvergetelijk herinnering van. De Soesterduinen liggen in de buurt van Soest en Amersfoort op de Heuvelrug, zijn gemakkelijk te vinden en er is genoeg parkeerplek. 

De Soesterduinen bestaan uit heideterreinen, bossen en zandverstuivingen. Op deze prachtige fotoshoot locatie kunnen mooie zwangerschap foto’s gemaakt worden, maar kun je ook lekker met je kinderen spelend op de foto. Neem bijvoorbeeld een bal mee of een kleedje.

Het is een groot uitgestrekt gebied en je kunt diverse kanten op. De zon valt er fantastisch ook tijdens een golden hour na zonsopkomst of voor zonsondergang. De fotograaf weet precies de mooiste plekjes te vinden en maakt hierbij gebruik van de omgeving.

De fotografen van Buitenshoots zorgen voor de juiste sfeer waardoor jij zo ontspannen mogelijk op de foto staat. Gewoon even een rondje over de duinen lopen, de kinderen laten rennen naar de camera of laten spelen in het zand.  Naast een gezellige dag geeft de fotograaf je een onvergetelijke herinnering met prachtige foto’s om thuis op te hangen. 

Onze fotografen zijn gespecialiseerd in allerlei soorten shoots zoals gezinsshoots, loveshoots en fotoshoots met kinderen. Daarbij maken wij ook mooie portretten van huisdieren, baby’s of zakelijke portretten. Een mooie zwangerschapsshoot behoort ook tot de mogelijkheden net als familiefoto’s.