Honden fotografie

Honden fotoshoot

Op de foto met je hond? Laat jouw trouwe viervoeter vereeuwigen in een prachtig honden portret.

Onze enthousiaste locatie fotografen verzorgen een spontane honden fotoshoot op een unieke locatie naar keuze voor jou en jouw hond!

Wij begrijpen als geen ander dat jouw hond bij het gezin hoort en hoe leuk is het om samen een portret te maken. Samen met je hond al rennend of knuffelend op de foto. 

 De fotograaf zorgt voor een ontspannen sfeer en een onvergetelijke herinnering. 

Vaste lage prijs

Fotoshoot inclusief een digitale foto, altijd 69 euro! Wil je meer foto's? Dan kun je deze vrijblijvend bestellen.

Professioneel

Onze ervaren fotografen met een passie voor fotografie leggen jouw geluk vast op een professionele en spontane manier.

Spontaan

Spontane fotografie staat bij ons voorop. Geen geposeerde foto's, maar het echte geluk zichtbaar maken!

Fotografie op maat

Kom je alleen of met je familie? Of met vrienden of je huisdieren? Alles is mogelijk. Onze flexibele fotografen luisteren naar je wensen.

Buitenshoots. Of we nou binnen of buiten zijn, zolang we samen zijn is het altijd fijn!

Ieder seizoen draagt zijn charmes met zich mee, daarom laten wij ons niet weerhouden door het weer, maar omarmen het juist voor een unieke buiten fotoshoot.

Lekker in de sneeuw spelen en foto’s maken of wat dacht je van in de herfst door de bladeren wandelen? Ook van de wind kun je goed gebruik maken.

Wij houden van de natuur en de buitenlucht en leggen je geluk vast met professionele en spontane foto’s.

Naast deze gezellige dag vol geluk en blijheid willen wij jou een onvergetelijke herinnering meegeven.

Samenzijn met je familie, gezin, vrienden, huisdieren, of juist even helemaal alleen, alles is mogelijk. Jouw geluk leggen wij vast op een bijzondere locatie met unieke foto’s.

Een fotoshoot op locatie bij Buiten Shoots is een unieke ervaring, op een unieke locatie, met een unieke herinnering.

Toegankelijk ✿ Spontaan ✿ Professioneel ✿ Waardevol

Contact

Hoe werkt het

Inspiratie

Prijslijst

Honden fotografie

Onze locatie fotograaf zal je ontvangen voor een professionele en spontane fotoshoot. Wij leggen jouw geluk vast op een unieke locatie in de buitenlucht en maken er een onvergetelijke herinnering van. Ieder seizoen draagt zijn charmes met zich mee, daarom laten wij ons niet tegenhouden door het weer, maar omarmen het juist voor een unieke buiten fotoshoot. 

Geef een eigen locatie op of kies samen met de fotograaf uit een van onze locaties in de buurt voor jouw honden fotoshoot! 

Jouw hond is niet alleen een vriend voor het leven maar ook onderdeel van het gezin. Of je nou 1, 2 of heel veel honden hebt. Ze zijn allemaal welkom bij de fotoshoot, hoe groot of klein ze ook zijn. 

De fotografen van Buitenshoots zorgen voor de juiste sfeer waardoor jij en je hond zo ontspannen mogelijk op de foto staat. Gewoon even een rondje door het park lopen, de dieren laten rennen naar de camera of in het zand spelen. Naast een gezellige dag geeft de fotograaf je een onvergetelijke herinnering met prachtige foto’s om op te hangen. 

Onze locatie fotografen zijn gespecialiseerd in gezinsshoots, loveshoots en fotoshoots met huisdieren. Maar maken ook mooie portretten van kinderen, baby’s of zakelijke portretten. Een mooie zwangerschapsshoot behoort ook tot de mogelijkheden net als familiefoto’s.