Kerst fotoshoot

Kerst fotoshoot

Dit jaar een NOG persoonlijkere kerstkaart sturen? Onze enthousiaste fotografen komen bij jou thuis om in kerstsferen foto’s te laten maken voor op jouw kerstkaart. Gebruik de foto van de fotoshoot voor jouw unieke kerstkaart en stuur deze naar al je familie & vrienden!

 De fotograaf zorgt voor een ontspannen sfeer en een onvergetelijke herinnering tijdens jullie kerst fotoshoot. Trek je kersttrui aan en verzamel bij de kerstboom of voor de open haard voor fantastische foto’s! 

Voor een kerst fotoshoot hoef je niet ver weg. Sterker nog, wij komen naar jou toe! De foto’s van de kerst fotoshoot kun je gemakkelijk online bekijken en bestellen. Zit jouw favoriet ertussen en wil je er een kerstkaart van laten maken? Dat kan!

Uiteraard kunnen er naast kerstfoto’s ook ‘gewone’ foto’s gemaakt worden zonder kerstrui en kerstmuts.

Vaste lage prijs

Fotoshoot inclusief een digitale foto, altijd 69 euro! Extra foto's zijn geheel vrijblijvend na te bestellen.

Professioneel

Onze ervaren fotografen met een passie voor fotografie leggen jouw geluk vast op een professionele en spontane manier.

Spontaan

Spontane fotografie staat bij ons voorop. Geen geposeerde foto's, maar het echte geluk zichtbaar maken!

Fotografie op maat

Kom je alleen of met je familie? Of met vrienden of je huisdieren? Alles is mogelijk. Onze flexibele fotografen luisteren naar jouw wensen.

Ben jij helemaal glitter en glamour voor de foto

Contact

Hoe werkt het

Inspiratie

Prijslijst

Kerst fotografie

Een van onze enthousiaste fotografen zal naar je toe komen voor een professionele en spontane kerst fotoshoot. Wij leggen jouw geluk vast en maken er een onvergetelijke herinnering van. Gebruik de foto voor een kerstkaart of laat er een kerstbal van maken voor in de kerstboom. Je kunt de foto’s natuurlijk ook gebruiken als uniek kerstcadeau.

De fotografen van Buitenshoots zorgen voor de juiste sfeer waardoor jij zo ontspannen mogelijk op de foto staat. Lekker samen knuffelen of de kinderen af en toe een beetje kietelen. Staat de warme chocomel al klaar?

Naast een gezellige dag geeft de fotograaf je een onvergetelijke herinnering met prachtige foto’s om af te drukken, in te lijsten en op te hangen. Of deel je favorieten foto’s via Social Media of als profielfoto van WhatsApp.

Onze locatie fotografen zijn gespecialiseerd in gezinsshoots, loveshoots en fotoshoots met huisdieren. Maar maken ook mooie portretten van kinderen, baby’s of zakelijke portretten. Een mooie zwangerschapsshoot behoort ook tot de mogelijkheden net als familiefoto’s.