Locatie fotograaf regio Den Haag

Locatie fotograaf Den Haag

Onze enthousiaste locatie fotografen verzorgen een ongedwongen fotoshoot op een unieke locatie naar keuze. Wij leggen jouw geluk van op een bijzondere locatie met unieke foto’s. Of je nu met je geliefde op de foto gaat, met je kinderen of je huisdier. De fotograaf zorgt voor een ontspannen sfeer en een onvergetelijke herinnering. 

Buiten in de natuur, aan het water of in het bos. Jij kiest de locatie van jouw fotoshoot. Maak een keuze uit een van onze unieke locaties door heel Nederland. Heb je zelf een fantastische locatie gevonden? Laat het ons weten en de fotograaf komt naar jou toe!

Buitenshoots. Capture Happiness!

Ieder seizoen draagt zijn charmes met zich mee, daarom laten wij ons niet weerhouden door het weer, maar omarmen het juist voor een unieke buiten fotoshoot.

Lekker in de sneeuw spelen in de winter of blaadjes in de lucht gooien in de herfst! Zonder jas in de lente of in de prachtige paarse heide in de zomer.

Wij houden van de natuur en de buitenlucht en leggen je geluk vast met professionele en spontane foto’s.

Naast deze gezellige dag vol geluk en blijheid willen wij jou een onvergetelijke herinnering meegeven.

Samenzijn met je familie, gezin, vrienden, huisdieren of juist even alleen, alles is mogelijk! Jouw geluk leggen wij vast op een bijzondere locatie met unieke foto’s.

Een fotoshoot op locatie bij Buiten Shoots is een unieke ervaring, op een unieke locatie, met een unieke herinnering.

Toegankelijk ✿ Spontaan ✿ Professioneel ✿ Waardevol

Vaste lage prijs

Fotoshoot inclusief een digitale foto, altijd 69 euro! Wil je meer foto's? Dan kun je deze vrijblijvend bestellen.

Professioneel

Onze ervaren fotografen met een passie voor fotografie leggen jouw geluk vast op een professionele en spontane manier.

Spontaan

Spontane fotografie staat bij ons voorop. Geen geposeerde foto's, maar het echte geluk zichtbaar maken!

Fotografie op maat

Kom je alleen of met je familie? Of met vrienden of je huisdieren? Alles is mogelijk. Onze flexibele fotografen luisteren naar je wensen.

Ben jij helemaal glitter en glamour voor de foto

Contact

Hoe werkt het

Inspiratie

Prijslijst

De leukste locaties in Den Haag

Onze locatie fotograaf in Den Haag zal je ontvangen voor een professionele en spontane fotoshoot. Wij leggen jouw geluk vast op een unieke locatie in de buitenlucht en maken er een onvergetelijke herinnering van. Ieder seizoen draagt zijn charmes met zich mee, daarom laten wij ons niet tegenhouden door het weer, maar omarmen het juist voor een unieke buiten fotoshoot. 

Geef een eigen locatie op of kies samen met de locatie fotograaf een van onze locaties in de buurt van Den Haag voor jouw fotoshoot! 

Benieuwd op welke locaties in Den Haag wij fotograferen? We zoeken de natuur op in het Haagse bos en landgoed Clingendael. Daarbij weten onze fotografen ook de beste plekjes in het stadscentrum te vinden. Maar het is ook mogelijk om door te rijden naar het Zuiderstrand of in de buurt van Scheveningen of Kijkduin voor een mooie foto op het strand. Heb jij zelf een mooie locatie in Den Haag? Je mag altijd een eigen locatie aandragen.

De fotografen van Buitenshoots zorgen voor de juiste sfeer waardoor jij zo ontspannen mogelijk op de foto staat. Gewoon even een rondje door het park lopen, de kinderen laten rennen naar de camera of in het zand spelen. Naast een gezellige dag geeft de fotograaf je een onvergetelijke herinnering met prachtige foto’s om op te hangen. 

Onze locatie fotografen zijn gespecialiseerd in gezinsshoots, loveshoots en fotoshoots met kinderen. Maar maken ook mooie portretten van huisdieren, baby’s of zakelijke portretten. Een mooie zwangerschapsshoot behoort ook tot de mogelijkheden net als familiefoto’s.