Locatie fotoshoot regio Den Haag

Locatie fotoshoot Den Haag

Ontdek onze unieke locaties tijdens een locatie fotoshoot in regio Den Haag.

Samen met je kinderen op de foto? Of met je geliefde of je huisdier! Op een van onze mooie fotoshoot locaties in ‘s-Gravenhage zal de fotograaf een onvergetelijke, spontane fotoshoot verzorgen. Of dit nu in het bos is, aan het water of in een park. Jij kiest je eigen fotoshoot locatie.

Buitenshoots. Capture Happiness!

Ieder seizoen draagt zijn charmes met zich mee, daarom laten wij ons niet weerhouden door het weer, maar omarmen het juist voor een unieke buiten fotoshoot.

Lekker in de sneeuw spelen in de winter of blaadjes in de lucht gooien in de herfst! Zonder jas in de lente of in de prachtige paarse heide in de zomer.

Wij houden van de natuur en de buitenlucht en leggen je geluk vast met professionele en spontane foto’s.

Naast deze gezellige dag vol geluk en blijheid willen wij jou een onvergetelijke herinnering meegeven.

Samenzijn met je familie, gezin, vrienden, huisdieren of juist even alleen, alles is mogelijk! Jouw geluk leggen wij vast op een bijzondere locatie met unieke foto’s.

Een fotoshoot op locatie bij Buiten Shoots is een unieke ervaring, op een unieke locatie, met een unieke herinnering.

Toegankelijk ✿ Spontaan ✿ Professioneel ✿ Waardevol

Vaste lage prijs

Fotoshoot inclusief een digitale foto, altijd 69 euro! Wil je meer foto's? Dan kun je deze vrijblijvend bestellen.

Professioneel

Onze ervaren fotografen met een passie voor fotografie leggen jouw geluk vast op een professionele en spontane manier.

Spontaan

Spontane fotografie staat bij ons voorop. Geen geposeerde foto's, maar het echte geluk zichtbaar maken!

Fotografie op maat

Kom je alleen of met je familie? Of met vrienden of je huisdieren? Alles is mogelijk. Onze flexibele fotografen luisteren naar je wensen.

Ben jij helemaal glitter en glamour voor de foto

Contact

Hoe werkt het

Inspiratie

Prijslijst

De leukste locaties in Den Haag

Onze fotograaf zal je ontvangen voor een professionele en spontane locatie fotoshoot in Den Haag. Wij leggen jouw geluk vast op een unieke locatie in de buitenlucht en maken er een onvergetelijk herinnering van. Geef een eigen locatie op in het bos, in het park of in de stad of kies een van onze locaties in de buurt van Den Haag voor jouw fotoshoot! 

Benieuwd op welke locaties in Den Haag wij fotograferen? We zoeken de natuur op in het Haagse bos en landgoed Clingendael. Daarbij weten onze fotografen ook de beste plekjes in het stadscentrum te vinden. Maar het is ook mogelijk om door te rijden naar het Zuiderstrand of in de buurt van Scheveningen of Kijkduin voor een mooie foto op het strand. Heb jij zelf een mooie locatie in de omgeving? Je kunt ook je eigen locatie aandragen!

De fotografen van Buitenshoots zorgen voor de juiste sfeer waardoor jij zo ontspannen mogelijk op de foto staat. Gewoon even een rondje door het park lopen, de kinderen laten rennen naar de camera of in het zand spelen.  Naast een gezellige dag geeft de fotograaf je een onvergetelijke herinnering met prachtige foto’s om thuis op te hangen. 

Onze fotografen zijn gespecialiseerd in allerlei soorten shoots zoals gezinsshoots, loveshoots en fotoshoots met kinderen. Daarbij maken wij ook mooie portretten van huisdieren, baby’s of zakelijke portretten. Een mooie zwangerschapsshoot behoort ook tot de mogelijkheden net als familiefoto’s.