Love is in the air

Love fotoshoot op locatie

Laat jullie liefde vereeuwigen tijdens een love fotoshoot op locatie. Geniet van een ongedwongen fotoshoot op een locatie naar keuze.

Wij leggen jullie geluk vast! Of je nu pas 3 maanden of al 3 jaar samen bent. Even samen er op uit met een prachtige herinnering die blijft voor altijd.

Kies een van onze buitenlocaties in een park, bos of op het strand en geniet van een leuk dagje uit.

Vaste lage prijs

Fotoshoot inclusief een digitale foto, altijd 69 euro! Wil je meer foto's? Dan kun je deze vrijblijvend bestellen.

Professioneel

Onze ervaren fotografen met een passie voor fotografie leggen jouw geluk vast op een professionele en spontane manier.

Spontaan

Spontane fotografie staat bij ons voorop. Geen geposeerde foto's, maar het echte geluk zichtbaar maken!

Fotografie op maat

Kom je alleen of met je familie? Of met vrienden of je huisdieren? Alles is mogelijk. Onze flexibele fotografen luisteren naar je wensen.

Buitenshoots. Of we nou binnen of buiten zijn, zolang we samen zijn is het altijd fijn!

Ieder seizoen draagt zijn charmes met zich mee, daarom laten wij ons niet weerhouden door het weer, maar omarmen het juist voor een unieke buiten fotoshoot.

Lekker in de sneeuw spelen en foto’s maken of wat dacht je van in de herfst door de bladeren wandelen? Ook van de wind kun je goed gebruik maken.

Wij houden van de natuur en de buitenlucht en leggen je geluk vast met professionele en spontane foto’s.

Naast deze gezellige dag vol geluk en blijheid willen wij jou een onvergetelijke herinnering meegeven.

Samenzijn met je familie, gezin, vrienden, huisdieren, of juist even helemaal alleen, alles is mogelijk. Jouw geluk leggen wij vast op een bijzondere locatie met unieke foto’s.

Een fotoshoot op locatie bij Buiten Shoots is een unieke ervaring, op een unieke locatie, met een unieke herinnering.

Toegankelijk ✿ Spontaan ✿ Professioneel ✿ Waardevol

Contact

Hoe werkt het

Inspiratie

Prijslijst

De leukste love fotoshoot 

Laat de liefde stralen!

Onze fotograaf zal je ontvangen voor een professionele en spontane love fotoshoot. Wij leggen jouw geluk vast op een unieke locatie in de buitenlucht en maken er een onvergetelijk herinnering van. Geef een eigen locatie op in het bos, in het park of in de stad of kies een van onze locaties voor jouw loveshoot.

De fotografen van Buitenshoots zorgen voor de juiste sfeer waardoor jij zo ontspannen mogelijk op de foto staat. Gewoon even een rondje door het park lopen of over het strand dansen. Lekker samen zijn EN er worden foto’s gemaakt! Je zult bijna vergeten dat er een camera bij is.

Wij kennen de mooiste plekjes op onze vaste locaties en weten precies waar jullie het beste op de foto gezet kunnen worden. Zo maken wij gebruik van de omgeving, het licht en de sfeer.

 Naast een gezellige dag geeft de fotograaf je een onvergetelijke herinnering met prachtige foto’s om uit te kiezen. Maak gemakkelijk online jouw foto selectie en kies uit je favoriete foto’s. 

Onze fotografen zijn niet alleen gespecialiseerd in loveshoots maar ook in gezinsshoots en fotoshoots met kinderen en huisdieren. Wij maken ook familieportretten en fotograferen baby’s of zakelijke portretten. Een mooie zwangerschapsshoot behoort ook tot de mogelijkheden.

Heb jij een leuk eigen idee of een eigen locatie? Laat het ons weten!