gezin

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Heb je geen antwoord op je vraag kunnen vinden?
Neem dan gerust contact op. Wij helpen je graag.

Vragen over de fotoshoot

Wat is er inbegrepen bij een fotoshoot van 69 euro?
Bij de fotoshoot zit 1 gratis digitale foto in hoge resolutie bij inbegrepen. De andere foto’s kun je tegen betaling afnemen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Hoelang duurt de fotoshoot?
De fotoshoot zelf duurt ongeveer 60 minuten. De fotograaf zal de foto’s daarna bewerken. Deze krijg je via een online beveiligde portal toegestuurd binnen 3 werkdagen.

Moet ik extra betalen voor reiskosten?
De prijs is incl. reiskosten voor de eerste 20 kilometer van de gestelde locaties en kosten daarna 0,25 cent
per kilometer.

Vragen met betrekking tot het coronavirus

Mogen wij met meerdere huishoudens naar de fotoshoot?
Door de nieuwe maatregelen is een fotoshoot bij ons mogelijk, mits het gezelschap waarmee je komt uit 1 huishouden bestaat óf uit 4 of minder volwassenen. Heb je al een fotoshoot staan? Dan kun je deze uiterlijk 48 uur voor aanvang shoot geheel kosteloos verzetten naar later in het jaar. Komen jullie uit 1 huishouden of zijn jullie met minder dan 4 personen? Dan kan de fotoshoot gewoon doorgaan!

Reserveren

Kan ik mijn fotoshoot verzetten?
Ja hoor, het is zeker mogelijk om uiterlijk 48 uur voor aanvang van je fotoshoot deze te verzetten. Je kan hiervoor altijd contact opnemen met de fotograaf waar je hebt gereserveerd om een nieuwe afspraak in te plannen. De afspraak voor 48 uur verzetten is geheel kosteloos voor je.

Kan ik reserveren op momenten dat mijn bon niet meer geldig is?
Ja dit kan,mits er beschikbare ruimte is. tegen een meerprijs kun je in het weekend een buitenshoot laten doen.

Wat als het weer op het laatste moment tegen zit?
Dan kunnen jullie samen met de fotograaf kijken naar een alternatief, misschien weet de fotograaf een leuke binnen locatie? Uiteraard is het ook mogelijk om de fotoshoot te verplaatsen.