Huisdieren fotoshoot

Huisdieren fotoshoot

Onze enthousiaste locatie fotografen verzorgen een ongedwongen huisdieren fotoshoot op een unieke locatie naar keuze voor jou en jouw huisdier!

Wij begrijpen als geen ander dat jouw huisdier bij het gezin hoort en hoe leuk is het om samen een portret te maken. Samen met je hond al rennend op de foto, of knuffelend met je kat. Wij komen naar jou toe! Dus heb jij een stal met paarden of een mooie wei, geen probleem.

 De fotograaf zorgt voor een ontspannen sfeer en een onvergetelijke herinnering. 

Buitenshoots. Of we nou binnen of buiten zijn, zolang we samen zijn is het altijd fijn!

Ieder seizoen draagt zijn charmes met zich mee, daarom laten wij ons niet weerhouden door het weer, maar omarmen het juist voor een unieke buiten fotoshoot.

Lekker in de sneeuw spelen en foto’s maken of wat dacht je van in de herfst door de bladeren wandelen? Ook van de wind kun je goed gebruik maken.

Wij houden van de natuur en de buitenlucht en leggen je geluk vast met professionele en spontane foto’s.

Naast deze gezellige dag vol geluk en blijheid willen wij jou een onvergetelijke herinnering meegeven.

Samenzijn met je familie, gezin, vrienden, huisdieren, of juist even helemaal alleen, alles is mogelijk. Jouw geluk leggen wij vast op een bijzondere locatie met unieke foto’s.

Een fotoshoot op locatie bij Buiten Shoots is een unieke ervaring, op een unieke locatie, met een unieke herinnering.

Toegankelijk ✿ Spontaan ✿ Professioneel ✿ Waardevol

Vaste lage prijs

Fotoshoot inclusief een digitale foto, altijd 69 euro! Wil je meer foto's? Dan kun je deze vrijblijvend bestellen.

Professioneel

Onze ervaren fotografen met een passie voor fotografie leggen jouw geluk vast op een professionele en spontane manier.

Spontaan

Spontane fotografie staat bij ons voorop. Geen geposeerde foto's, maar het echte geluk zichtbaar maken!

Fotografie op maat

Kom je alleen of met je familie? Of met vrienden of je huisdieren? Alles is mogelijk. Onze flexibele fotografen luisteren naar je wensen.

Contact

Hoe werkt het

Inspiratie

Prijslijst

Huisdieren fotografie

Onze locatie fotograaf zal je ontvangen voor een professionele en spontane fotoshoot. Wij leggen jouw geluk vast op een unieke locatie in de buitenlucht en maken er een onvergetelijke herinnering van. Ieder seizoen draagt zijn charmes met zich mee, daarom laten wij ons niet tegenhouden door het weer, maar omarmen het juist voor een unieke buiten fotoshoot. 

Geef een eigen locatie op of kies samen met de fotograaf een van onze locaties in de buurt voor jouw fotoshoot! 

Jouw huisdier is niet alleen een vriend voor het leven maar ook onderdeel van het gezin. Of je nou een honden-persoon of een kattenvrouwtje bent, wij fotograferen jou met jouw huisdier. Elke hond, kat, paard, geit of alpaca is welkom. Heb jij een bijzonder huisdier? Leuk! Wij komen graag met je in contact. 

De fotografen van Buitenshoots zorgen voor de juiste sfeer waardoor jij zo ontspannen mogelijk op de foto staat. Gewoon even een rondje door het park lopen, de dieren laten rennen naar de camera of in het zand spelen. Naast een gezellige dag geeft de fotograaf je een onvergetelijke herinnering met prachtige foto’s om op te hangen. 

Onze locatie fotografen zijn gespecialiseerd in gezinsshoots, loveshoots en fotoshoots met huisdieren. Maar maken ook mooie portretten van kinderen, baby’s of zakelijke portretten. Een mooie zwangerschapsshoot behoort ook tot de mogelijkheden net als familiefoto’s.