huisdieren

Huisdieren fotoshoot

Huisdieren fotoshoot

Ook al laten de meeste huisdieren zich niet regisseren en is stilzitten soms wat lastig. Onze fotografen kunnen hier zeker wel raad mee. 

Wij begrijpen als geen ander dat jouw huisdier bij het gezin hoort en hoe leuk is het om samen een portret te maken. Samen met je hond al rennend op de foto, of knuffelend met je kat. Wij komen naar jou toe! Dus heb jij een stal met paarden of een mooie wei, geen probleem.

 De fotograaf zorgt voor een ontspannen sfeer en een onvergetelijke herinnering. 

Laat jouw huisdier vastleggen tijdens een fotoshoot op een unieke locatie. Lekker in de natuur, in het bos of op het strand. 

Omdat je huisdier ook een gezinslid is

Gezellig met je huisdier op de foto

Leuk voor Dierendag!

Vaste lage prijs!

Fotoshoot inclusief een digitale foto, altijd 49 euro! Extra foto's zijn geheel vrijblijvend na te bestellen.

Professioneel

Onze ervaren fotografen met een passie voor fotografie leggen jouw geluk vast op een professionele en spontane manier.

Spontaan

Spontane fotografie staat bij ons voorop. Geen geposeerde foto's, maar het echte geluk zichtbaar maken!

Fotografie op maat

Kom je alleen of met je familie? Of met vrienden of je huisdieren? Alles is mogelijk. Onze flexibele fotografen luisteren naar jouw wensen.

Wat een leuke foto is dit van de hond! Wie wil dat nou niet

Contact

Wat is er nou leuker dan met je huisdier op de foto gaan!

Hoe werkt het

Ookal is je paard geen huisdier, je mag er zeker mee op de foto

Inspiratie

Jouw huisdier vast laten leggen in een mooi portret

Prijslijst

Buitenshoots. Capture Happiness!

Ieder seizoen draagt zijn charmes met zich mee, daarom laten wij ons niet weerhouden door het weer, maar omarmen het juist voor een unieke buiten fotoshoot.

Lekker in de sneeuw spelen in de winter of blaadjes in de lucht gooien in de herfst! Zonder jas in de lente of in de prachtige paarse heide in de zomer.

Wij houden van de natuur en de buitenlucht en leggen je geluk vast met professionele en spontane foto’s.

Naast deze gezellige dag vol geluk en blijheid willen wij jou een onvergetelijke herinnering meegeven.

Samenzijn met je familie, gezin, vrienden, huisdieren of juist even alleen, alles is mogelijk! Jouw geluk leggen wij vast op een bijzondere locatie met unieke foto’s.

Een fotoshoot op locatie bij Buiten Shoots is een unieke ervaring, op een unieke locatie, met een unieke herinnering.

Toegankelijk ✿ Spontaan ✿ Professioneel ✿ Waardevol

Huisdieren fotografie

Onze locatie fotograaf zal je ontvangen voor een professionele en spontane fotoshoot. Wij leggen jouw geluk vast op een unieke locatie in de buitenlucht en maken er een onvergetelijke herinnering van. Ieder seizoen draagt zijn charmes met zich mee, daarom laten wij ons niet tegenhouden door het weer, maar omarmen het juist voor een unieke buiten fotoshoot. 

Geef een eigen locatie op of kies samen met de fotograaf een van onze locaties in de buurt voor jouw fotoshoot! 

Jouw huisdier is niet alleen een vriend voor het leven maar ook onderdeel van het gezin. Of je nou een honden-persoon of een kattenvrouwtje bent, wij fotograferen jou met jouw huisdier. Elke hond, kat, paard, geit of alpaca is welkom. Heb jij een bijzonder huisdier? Leuk! Wij komen graag met je in contact. 

De fotografen van Buitenshoots zorgen voor de juiste sfeer waardoor jij zo ontspannen mogelijk op de foto staat. Gewoon even een rondje door het park lopen, de dieren laten rennen naar de camera of in het zand spelen. Naast een gezellige dag geeft de fotograaf je een onvergetelijke herinnering met prachtige foto’s om op te hangen. 

Onze locatie fotografen zijn gespecialiseerd in gezinsshoots, loveshoots en fotoshoots met huisdieren. Maar maken ook mooie portretten van kinderen, baby’s of zakelijke portretten. Een mooie zwangerschapsshoot behoort ook tot de mogelijkheden net als familiefoto’s.