familie fotoshoot

Familie fotoshoot

Fotoshoot met de hele familie!

Verzamel al je familieleden voor een leuke familie fotoshoot op een unieke buiten locatie.  We maken speciale familiefoto’s waar opa en oma samen met hun kinderen en kleinkinderen de hoofdrol spelen. Onze familie fotoshoot is een originele activiteit voor een familiedag, broer-en-zussen-dag of een neven-en-nichten-uitje. Lekker in de natuur, in het bos of op het strand. Dit wordt allemaal vastgelegd door een van onze professionele fotografen.

Kleine familie of grote familie? Alle familieleden zijn welkom tijdens een familie fotoshoot! Willen opa en oma ook mee op de foto, dat kan! Samen spelen op de hei of rennen door het bos, zowel de shoot zelf als de foto’s zijn een blijvende herinnering. 

Geschikt voor familieleden van alle leeftijden

Originele invulling van de familiedag!

Fantastisch cadeau voor opa en oma

Vaste lage prijs

Fotoshoot inclusief een digitale foto, altijd 69 euro! Extra foto's zijn geheel vrijblijvend na te bestellen.

Professioneel

Onze ervaren fotografen met een passie voor fotografie leggen jouw geluk vast op een professionele en spontane manier.

Spontaan

Spontane fotografie staat bij ons voorop. Geen geposeerde foto's, maar het echte geluk zichtbaar maken!

Fotografie op maat

Kom je alleen of met je familie? Of met vrienden of je huisdieren? Alles is mogelijk. Onze flexibele fotografen luisteren naar jouw wensen.

Alle neven en nichten samen tijdens de familie fotoshoot, hoe leuk is dat!

Contact

Ook opa en oma mogen mee op de foto bij een familieshoot

Hoe werkt het

Samen wandelen door de bossen, het kan allemaal tijdens een hele leuke familie fotoshoot

Inspiratie

Zijn jullie met de hele familie een weekendje weg bij het strand, laat hier iedereen vastleggen in een toffe familie fotoshoot

Prijslijst

Buitenshoots. Capture Happiness!

Ieder seizoen draagt zijn charmes met zich mee, daarom laten wij ons niet weerhouden door het weer, maar omarmen het juist voor een unieke buiten fotoshoot.

Lekker in de sneeuw spelen in de winter of blaadjes in de lucht gooien in de herfst! Zonder jas in de lente of in de prachtige paarse heide in de zomer.

Wij houden van de natuur en de buitenlucht en leggen je geluk vast met professionele en spontane foto’s.

Naast deze gezellige dag vol geluk en blijheid willen wij jou een onvergetelijke herinnering meegeven.

Samenzijn met je familie, gezin, vrienden, huisdieren of juist even alleen, alles is mogelijk! Jouw geluk leggen wij vast op een bijzondere locatie met unieke foto’s.

Een fotoshoot op locatie bij Buiten Shoots is een unieke ervaring, op een unieke locatie, met een unieke herinnering.

Toegankelijk ✿ Spontaan ✿ Professioneel ✿ Waardevol

Een fotoshoot op een unieke buiten locatie!

Onze fotografen zullen je ontvangen voor een professionele buiten familie fotoshoot op een locatie naar keuze. Wij leggen jouw geluk vast op een unieke locatie in de buitenlucht en maken er een onvergetelijk herinnering van. Ieder seizoen draagt zijn charmes met zich mee, daarom laten wij ons niet tegenhouden door het weer, maar omarmen het juist voor een unieke buiten familie fotoshoot. 

Geef een eigen buiten locatie op of kies samen met de fotograaf een van onze locaties voor jouw familie fotoshoot! Onze locaties zitten door heel Nederland. Denk aan Amersfoort, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Utrecht en Zwolle. 

Prachtige locaties om uit te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de Soesterduinen, de Posbank of het stadscentrum. Parken als Sonsbeek park, Máxima park en Clingendael.

De fotografen van Buitenshoots zorgen voor de juiste sfeer waardoor jij zo ontspannen mogelijk op de foto staat. Gewoon even een rondje door het park lopen, de kinderen laten rennen naar de camera of in het zand spelen. Naast een gezellige dag geeft de fotograaf je een onvergetelijke herinnering met prachtige foto’s om op te hangen. 

Onze fotografen zijn gespecialiseerd in allerlei soorten shoots zoals familie fotoshoots, loveshoots en fotoshoots met kinderen. Daarbij maken wij ook mooie portretten van huisdieren, baby’s of zakelijke portretten. Een mooie zwangerschapsshoot behoort ook tot de mogelijkheden net als familiefoto’s.